nieuws

Oldtimer vrachtwagenshow in Ewijk

Geen categorie

De stichting ‘Vrienden van Waelwick’ organiseert op zondag 1 juni, in het centrum van Ewijk (bij Nijmegen) vanaf 11.00 uur een oldtimer vrachtwagenshow.

Oldtimer vrachtwagenshow in Ewijk

De stichting ‘Vrienden van Waelwick’ is een vrijwilligersorganisatie die voortdurend evenementen organiseert ten behoeve van de bewoners van het verpleegtehuis Waelwick in Ewijk.

De stichting wil tijdens haar jaarlijkse dorpsfeest zoveel mogelijk kijkers (en kopers) naar Ewijk lokken. De belangrijkste troef die het bestuur dit jaar uit de hoge hoed tovert, is een groots opgezette oldtimer truckshow.

Het is niet de eerste keer dat de Vrienden van Waelwick met oude vrachtwagens op de proppen komt. Eerdere truckshows brachten veel bezoekers op de been. Hierdoor is gaandeweg ook het aantal deelnemers gegroeid.
Reden te over dus, om op 1 juni naar Ewijk af te reizen.

Mensen die met hun oldtimer aan de vrachtwagenshow willen deelnemen kunnen (dagelijks na 19.00 uur) een aanmeldingsformulier aanvragen bij de heer Joop Willems, telefoon: 0487-52 17 07. Nadere inlichtingen kunnen eveneens via dit telefoonnummer worden verkregen.

Reageer op dit artikel