nieuws

Nieuw op de TKD: MultiOne, Boxer & Rampicar

Geen categorie

De Boer Machines uit Wanneperveen importeert voornamelijk machines die te gebruiken zijn voor kleinere oppervlaktes. In samenwerking met de Belgische firma Van Dyck, vertegenwoordigt De Boer Machines voor Nederland de merken MultiOne wielladers en Boxer mini-schrankladers. Tevens wordt Rampicar mini-rupsdumpers van de Italiaanse fabrikant Rotair door de Boer geïmporteerd.

Nieuw op de TKD: MultiOne, Boxer & Rampicar

MultiOne: Deze multifunctionele wielladers van Italiaans fabricaat zijn door hun constructie in staat hun eigen machinegewicht te tillen tot maximaal 2200 kilogram. Zelfs in nauwe ruimten is het door de versterkte knikbesturing mogelijk snel en veilig te werken. De machines hebben een hefhoogte tot 4 meter en met de ruim 50 aanbouwwerktuigen, die door middel van de snelkoppeling eenvoudig en snel te veranderen zijn, bieden ze een oplossing voor elk probleem.

Boxer: Amerikaanse compacte mini-schrankladers zijn inzetbaar voor vele toepassingen. Het is mogelijk om het spoor hydraulisch te verstellen en door een groot hydraulisch vermogen van meer dan 50 liter per minuut kunnen er zware werktuigen aangezet worden zoals frezen en sleuvengravers, maar natuurlijk ook grondbakken en palletvorken behoren tot de mogelijkheden.

Rampicar: Rotair is marktleider op gebied van sloophamers en levert aan tal van grote merken graafmachinefabrikanten (waaronder CAT en Hitachi).
Recentelijk heeft Rotair de productie succesvol uitgebreid met een nieuwe serie mini-rupsdumpers onder de naam Rampicar.
Deze mini-rupsdumpers zijn verkrijgbaar met verschillende soorten bakken en handige toebehoren. Vanaf de R70-serie zijn er naast de dumperbakken ook diverse werktuigen eenvoudig aan te koppelen. Door de gepatenteerde joystick aandrijfbesturing kan men met één hand de machine voortbewegen en met de andere hand de multifunctionele arm bedienen. Door het hoog hydraulisch vermogen vanaf de plus-series kan men in de kleinste ruimtes de zwaarste werktuigen gebruiken!

Nadere gegevens over De Boer Machines zijn hier te vinden.

Reageer op dit artikel