nieuws

Nauwkeurige bediening fronthef

Geen categorie

Nieuw van Zuidberg: de elektronische bedieningmodule voor de Zuidberg fronthef en de front PTO. Het grote voordeel van de Electronic Frontlift Control (EFC) is dat de fronthef op een elektronisch ingestelde positie wordt begrensd en gebruik gemaakt kan worden van de standaard mechanische- of elektrische ventielen van de trekker.

Nauwkeurige bediening fronthef

De bediening van de fronthef en de front PTO is met de Electronic Frontlift Control eenvoudig en veilig. Op de display van de EFC leest men de instellingen en de stand van de fronthef af. Op de graad nauwkeurig, dankzij de standaard meegeleverde hoeksensor.

De bedieningsterminal is klein en belemmerd niet het zicht. Montage en gebruik zijn zeer eenvoudig, en er kan gebruik gemaakt worden van de standraad bij de trekker meegeleverde hydraulische ventielen. Tevens kan de werking van de fronthef op de bedieningsterminal worden ingesteld: enkelwerkend, dubbel-werkend of transportstand (sperstand).

Uitzonderlijk is de mogelijkheid om de front PTO automatisch in- of uit te schakelen afhankelijk van de stand van de fronthef. Boven een vooraf ingestelde hefhoogte wordt de front PTO uitgeschakeld, en schakelt automatisch weer in als de fronthef onder de ingestelde waarde komt. Handig en veilig bij het keren. De front PTO kan met een toets handmatig worden in- en uitgeschakeld. De stoptoets zorgt ervoor dat de front PTO direct wordt uitgeschakeld en de fronthef in de transportstand wordt gezet. De EFC is verkrijgbaar via de dealers van Zuidberg Frontline Systems.

Reageer op dit artikel