nieuws

Mooiste trucks verkiezing 2008 van start

Geen categorie

Voor de vierde keer op rij organiseert Transport Online, de organisatie voor de transportsector, de twaalf mooiste trucks verkiezing. Ook dit jaar kunnen vrachtwagenchauffeurs en transportbedrijven foto’s van hun vrachtwagen(s) insturen.

Mooiste trucks verkiezing 2008 van start

Transport Online organiseert jaarlijks deze truckverkiezing. De chauffeurs kunnen foto’s insturen en de bezoekers van de website bepalen de winnaars. De twaalf mooiste foto’s en daarmee mooiste trucks zullen op de Transport Online kalender 2009 komen. Tevens ontvangen de deelnemers een leuk aandenken aan hun deelname.

Vorig jaar was de truck van Frits Delissen, de absolute winnaar op de voet gevolgd door DPD-pakketdienst en Jelle Wielsma.

Foto’s kunnen ingezonden worden tot en met 4 augustus aanstaande. Daarna zullen de bezoekers hun favorieten uitkiezen.

Voor meer informatie en voorwaarden voor deelname: www.transport-online.nl.

(Foto’s: de kalender 2008 en beelden van de winnende inzendingen)

Reageer op dit artikel