nieuws

Kristien en Evelien ‘timmeren’ aan de weg

Geen categorie

Seiber, gespecialiseerd in het leveren van vakbekwame timmerlieden, neemt ‘aan de weg timmeren’ wel heel erg letterlijk. Sinds 25 maart rijden twee charmante dames, luisterend naar de naam Kristien en Evelien, dagelijks rond in Tilburg en omgeving. Door het persoonlijk overhandigen van een leuke attentie aan mogelijke opdrachtgevers, brengen zij Seiber bij hen onder de aandacht.

Kristien en Evelien ‘timmeren’ aan de weg

Directe aanleiding van de actie is de nieuwe vestiging die Seiber in Tilburg heeft geopend.

Cadeau met een knipoog
Wie een dezer dagen in Tilburg en omgeving rondrijdt, loopt grote kans oog in oog te komen staan met de promotiemeiden van Seiber. In een opvallende Mini Cooper cabriolet doorkruisen Kristien en Evelien de stad en het omliggende gebied om Seiber op een leuke manier te introduceren bij aannemers- en bouwbedrijven in Tilburg en omstreken. En, zoals het goede gasten betaamt, arriveren beide dames uiteraard niet met lege handen. Iedere potentiële partner die met een bezoekje wordt vereerd, krijgt een goedgevulde toolbox boordevol handig en functioneel gereedschap met een knipoog.

Met open armen onthaald
De eerste bedrijven zijn inmiddels bezocht en de reacties die Seiber’s promotiedames ten deel vielen, zijn stuk voor stuk zeer positief te noemen. Logisch, want wie wordt er nu niet graag op het werk verrast door twee aantrekkelijke dames met een even aantrekkelijk cadeau?

Reageer op dit artikel