nieuws

Hyundai R 210 LC-7A ingezet bij Verhoeven

Geen categorie

Onlangs is er door Van der Spek’s dealer Evax uit Duizel een 21 tons Hyundai H 210 LC-7A geleverd aan Verhoeven BV uit Hilvarenbeek. Het is de tweede Hyundai op een rij. Kort voor de levering van de H 210 LC-7A werd er ook een 17 tons wielmobiele R 170 W-7 geleverd.

Hyundai R 210 LC-7A ingezet bij Verhoeven

De rupsmachine zal onder meer worden ingezet bij het grof voorsorteren van afval dat wordt ingezameld door Verhoeven. De Hyundai is dusdanig geconstrueerd dat de sorteergrijper alle functies tegelijkertijd kan uitvoeren. Tevens is de machine door Evax voorzien van een centraal smeersysteem.

Voor de aandrijving van de 21 tonner draagt een Tier III Cummins QSB6.7 – met een vermogen van 154 pk- zorg.

Nadere informatie: Van der Spek, Vianen.

Reageer op dit artikel