nieuws

Hoogwerkersbeurs Apex wordt druk

Geen categorie

De organisatie van Apex, de grootste beurs op gebied van hoogwerkers ter wereld, laat weten al bijna uitverkocht te zijn.

Hoogwerkersbeurs Apex wordt druk

Ruim honderd exposanten zullen van 17 tot 19 september 2008 de binnen- en buitenexpositieruimten van het MECC in Maastricht in beslag nemen.

De Apex richt zich op twee doelgroepen. Enerzijds op de internationale verhuursector: grote, meestal internationaal opererende bedrijven die grote partijen hoogwerkers kopen, verhuren en doorverkopen. Die zijn er zeer bij gebaat dat het MECC dat, dankzij de vliegvelden van Luik, Maastricht, Aken en Brussel goed per vliegtuig te bereiken is.

Anderzijds richt de beurs zich ook op de MKB-bedrijven in Nederland, België, Duitsland en Noord-Frankrijk die zich oriënteren op een nieuwe hoogwerker. Vrijwel alle Nederlandse hoogwerker-leveranciers zijn dan ook op de Apex te vinden.

Nieuw dit jaar zijn onder andere enkele Japanse en Chinese fabrikanten, zoals Hanix en Jingcheng. Tijdens deze zesde editie wordt ook veel aandacht besteed aan de veiligheid.

Reageer op dit artikel