nieuws

Heras introduceert schuifpoort voor bouwplaats

Geen categorie

Op 1 mei aanstaande introduceert Heras, marktleider in bouwplaatsbewaking, een vrijdragende schuifpoort voor de bouw. De M 500 vrijdragende schuifpoort is op afstand elektrisch bedienbaar, lichtlopend en wordt volledig geassembleerd geïnstalleerd.

Heras introduceert schuifpoort voor bouwplaats

De M 500 schuifpoort van Heras wordt compleet gemonteerd geleverd en is direct in gebruik te nemen: levering vanaf de vrachtwagen, een 230 volt aansluiting, waterpas stellen, plug and play. Bij afronding van het project gaat de poort direct weer mee op de vrachtwagen. Standaard is een vrije doorgang van zeven meter; met één druk op de knop gaat de poort open en dicht.
De hoogte (2 meter), de smalle mazen van de Anti Climb staalmat en de puntenkam maken van overklimmen een heidens karwei.

Te koop en te huur
Heras gaat de M 500 schuifpoort verhuren en verkopen. De huurversie – “voor ieder bouwproject een betaalbare schuifpoort” – is twee meter hoog en zeven meter breed met assemblage op vloerplaat. Afhankelijk van de situatie per bouwplaats is de poort links- of rechtsschuivend. In de verkoop komen ook doorgangen van vijf of zes meter. Afhankelijk van de klantwens worden deze met of zonder vloerplaat geleverd.

Technische gegevens: • afmeting: B 5.000/6.000/7.000 x H 2.000 millimeter • maaswijdte: 50 x 200 millimeter (Anti Climb) • draaddikte: 5 millimeter horizontaal/verticaal • frame: aluminium • inclusief: handzender • product design: Heras Products • conform: UL 325 en NEN-EN 13241-1.

Reageer op dit artikel