nieuws

Handleidingen Jungheinrich gratis op internet

Geen categorie

Gebruiksaanwijzingen voor Jungheinrich heftrucks, magazijntrucks en batterijladers zijn voortaan gratis op hun website te downloaden. De handleidingen zijn in vele talen beschikbaar, zodat bij voorbeeld ook buitenlandse werknemers goed kunnen worden geïnstrueerd.

Handleidingen Jungheinrich gratis op internet

Gebruiksaanwijzingen raken binnen bedrijven regelmatig zoek. Tot voor kort was het uitsluitend mogelijk om een nieuw boekje te bestellen en toe te laten sturen. Niet alleen waren daaraan kosten verbonden, ook konden klanten daardoor pas enkele dagen later over de noodzakelijke gegevens beschikken.

Via internet kan worden gezocht op het serienummer van de Jungheinrich-truck of -lader, maar ook op bestelnummer of op typebenaming en bouwjaar. De gebruiksaanwijzingen kunnen direct en kosteloos worden gedownload in pdf-formaat.

Veeltalig
Omdat veel bedrijven regelmatig werken met buitenlandse krachten zijn de gebruiksaanwijzingen op de website naast het Nederlands in diverse talen beschikbaar zoals onder andere Engels, Duits, Italiaans, Pools, Hongaars, Lets, Bulgaars, Turks en zelfs Chinees.

Download rechtstreeks de benodigde gebruiksaanwijzing.

Reageer op dit artikel