nieuws

Dehaco zet demonstratieteam nevelkanon in

Geen categorie

Stofbeheersing wordt een steeds groter issue. Reden voor Dehaco, langere tijd actief als leverancier van nevelkanonnen, om een speciaal demonstratieteam in te zetten. Dit team demonstreert – op verzoek – bij geïnteresseerde bedrijven haar innovatieve oplossing voor stofbeheersing.

Dehaco zet demonstratieteam nevelkanon in

Dehaco is ervan overtuigd dat stofbeheersing in de toekomst steeds nadrukkelijker wettelijk geregeld wordt. Reden voor het bedrijf om te zoeken naar nog betere en efficiëntere oplossingen op dit terrein. En die zijn ook binnen handbereik. Dehaco maakt er nu reeds melding van dat zij binnenkort haar nevelkanon-programma verder uitbreidt, waarbij maatwerkoplossing het kernwoord is.

Geïnteresseerden in een demonstratie van het Dehaco-nevelkanon of mensen die nadere informatie wensen, kunnen contact telefonisch opnemen met het bedrijf. Tel.: +31 (0) 252 417 950.

Foto: John Hogenes (l) en Onno Varkevisser (r) staan borg voor een vakkundige demonstratie van het Dehaco-nevelkanon.

Reageer op dit artikel