nieuws

BouwMachines in mei twee keer en dubbeldik

Geen categorie

Het vaktijdschrift BouwMachines wordt in de maand mei twee keer naar de lezer gezonden. Het eerste nummer valt rond 9 mei in de bus en bevat het Thema Overslag. Het tweede nummer van mei is de extra dikke TKD Special.

BouwMachines in mei twee keer en dubbeldik

Binnen het Thema Overslag in nummer 6 komen een viertal bedrijven met hun machines aan het woord. Het gaat om sterke materieelmerken zoals Sennebogen, Solmec, Caterpillar en Terex Fuchs. Daarnaast bevat BouwMachines nummer 6 de rubriek MachinistenSpecial waarbinnen de man op de machine centraal staat en een test van de Gallmac 100 L. Deze Italiaanse alleskunner wordt geleverd door Pelle Service in Hengevelde.

BouwMachines nummer 7, het tweede nummer van mei, wordt een week voor de TKD verzonden en is voor het overgrote deel gevuld met informatie over de TKD. Het is een dubbeldikke uitgave met veel bouwmaterieelnieuws. BouwMachines nummer 7 bevat eveneens de bijlage Sloop & Recycling.

BouwMachines is het enige vaktijdschrift in de branche dat 16 keer per jaar naar de lezer verzonden wordt: iedere maand en de maanden april, mei, september en oktober twee keer.

BouwMachines bevat iedere maand de bijlage Sloop & Recycling en vier keer per jaar de MachinistenSpecial.
Eens per jaar publiceert het vaktijdschrift de BouwMachines Multitest: een evenement met meerdere machines binnen een bepaald segment. Dit jaar zijn dat acht mobiele graafmachines in de 15 ton klasse.

Foto’s: • Een aantal bouwmachines die in editie 6 aan bod komen.
• De machinisten en de vrouwelijke monteur – Mindi – die in de MachinistenSpecial hun verhaal vertellen.

Reageer op dit artikel