nieuws

Truckland levert Ginaf C-Truck aan Van der Elst Recycling

Geen categorie

Truckland Noord-Holland (Amsterdam) heeft aan Van der Elst Papierrecycling in Diemen een Ginaf C-Truck afgeleverd. Op basis van een twee-assige smalspoor (220 centimeter) Ginaf C-Truck met voorhangcabine werd een voertuig gebouwd met een smalle Geesink GPM3 kraak-persopbouw voor het ophalen en vervoeren van vertrouwelijke documenten.

Truckland levert Ginaf C-Truck aan Van der Elst Recycling

Sjaak Remijnse verkoopadviseur van Truckland: “Wat wij hadden staan was een Ginaf C 2120 met lage-instap voorhangcabine, een 220 pk – Euro3 motor met roetfilter en een Allison automaat. De 9-tons vooras, zorgt samen met de 11.5 tons achteras en de met 15 centimeter naar voren geplaatste smalle 14 kubieke meter kraak-persopbouw voor juiste gewichtsverdeling over de assen. Achter is een normale DIN-belading aangebracht. Omdat deze truck van Van der Elst Rycycling ook vertrouwelijk papier vervoert is de Ginaf geleverd met een elektrisch bedienbaar rolluik over de hopperbak.”

Reageer op dit artikel