nieuws

Kuiken Show boordevol primeurs

Geen categorie

Al jaren zijn we gewend dat ‘de mannen uit de polder’ in het voorjaar een mooi aantal machines in een perfecte setting presenteren. Ieder jaar weer iets beter dan het jaar ervoor. Zo ook dit jaar.

Kuiken Show boordevol primeurs

De laatste dagen van maart kon materieelminnend Nederland zich in Emmeloord amuseren met al het nieuwe dat Volvo Construction Equipment en Sennebogen te bieden hadden.

Belangrijkste primeurs waren drie walsen uit het nieuwe wegenbouwprogramma dat de Zweed een jaar geleden van Ingersoll Rand overnam. Kuiken begint met de verkoop van walsen en gaat dan langzaam verder met de rest van het programma. Op het buitenterrein stonden meer kranen van Sennebogen en het sloopmaterieel van Volvo. Hier vond een grandioze show plaats ingeleid door de kampioenen Alex van de Broek en Ewald Lalkens voor wie met de motor geen obstakel te groot is. Kuiken had ook Volvo Trucks uitgenodigd die, met elf wagens en de mogelijkheid op de zandbaan er zelf mee rond te rijden, een mooie aanvulling leverde op de gele machines.

Nadere informatie: www.kuiken.nl.

(De Kuiken Show duurt nog vandaag (28) en morgen 29 maart)

Reageer op dit artikel