nieuws

Introductie ZW-R haspelwagens voor langzaamverkeer

Geen categorie

Na het succes van de vorig jaar geïntroduceerde LTV-R haspelwagen voor snelverkeer (een verviervoudiging van verkopen) introduceert Venrooy Cable Equipment een nieuwe reeks van 6 haspelwagens voor langzaamverkeer: de ZW-R serie.

Introductie ZW-R haspelwagens voor langzaamverkeer

De ZW-R heeft stelt kabelleggers in staat het werk efficiënter, veiliger en makkelijker te doen door onder meer: • een naar boven openende achterbrug (makkelijker plaatsen van de haspel) • een simpele en goedkope wagenverbreding, enkel door een breder tussenstuk te plaatsen (investering verlagend dus efficiënter) • een geavanceerde snelsluitingen as-oplegblok (sneller en eenvoudiger sluiten) • een nieuw innovatief concept haspelaandrijving, met directe aandrijving op de as (veel nauwkeuriger, geen slip) • brede banden voor perfecte grip op zachte bodem (veiliger) en • uitgebreide verlichting in de achterbrug, voor goede zichtbaarheid (veiliger).

Het nieuwe model is Europees beschermd. Uitgebreide productinformatie is te vinden op www.venrooy.nl.

Reageer op dit artikel