nieuws

Verhoeven Grondverzetmachines heeft nieuwe website

Geen categorie

Verhoeven, importeur van Takeuchi machines voor de gehele Benelux en dealer voor Komatsu machines in Limburg en Zuidoost Brabant, heeft een compleet nieuwe website.

Verhoeven Grondverzetmachines heeft nieuwe website

Verhoeven heeft zich in de afgelopen vijftig jaar ontwikkeld tot verkoop- en service organisatie op het gebied van rijwerk, grondverzetmachines, onderwagens en uitrustingstukken. Behalve deze handelsactiviteiten produceert Verhoeven ook zelf uitrustingsstukken en complete onderwagens.

Op de nieuwe website van Verhoeven vindt de bezoeker uitgebreide informatie over alle producten en services, kan men meer over de organisatie te weten komen, de historie van het bedrijf bekijken, de Verhoevenkrant lezen, de databank met gebruikte producten raadplegen en nog veel meer…

Uiteraard is de nieuwe site dé uitgelezen informatiebron voor liefhebbers van Takeuchi en Komatsu. Takeuchi is een merk dat zich voornamelijk richt op mini en midi gravers, trackloaders en rupsdumpers met een machinegewicht tot ongeveer 14 ton. Komatsu is actiever in het zwaardere machinesegment.

Reageer op dit artikel