nieuws

Wetron Weert aan de slag met zes Iveco’s

Geen categorie

Paul Maas, directeur van Wetron Transport en Logistics te Weert investeerde eind vorig jaar in de gedeeltelijke vervanging van het omvangrijke bedrijfswagenpark. Een opdracht van zes stuks Iveco trekkers werd geschreven door de Charles Feijts Groep te Born.

Wetron Weert aan de slag met zes Iveco’s

Al in januari 2008 werd gestart met de uitlevering van deze order. De levering bestaat uit zes stuks Stralis AS 440 S42T/P met handgeschakelde versnellingsbak en Cursor 10 motoren in Euro-5 uitvoering.

De voertuigen worden door Wetron Transport en Logistics voornamelijk ingezet op de intermodale routes van en naar Italië.
Leverancier – de Charles Feijts Groep (CFG) – is gevestigd in Born en Venlo, en is dealer van Iveco, Fiat, Isuzu, Palfinger en NCH Hydraulics. CFG biedt aan Wetron een totaal pakket op het gebied van bedrijfswagens en truck- en trailerdelen.

Reageer op dit artikel