nieuws

Workx neemt BHS Verhuur en Rodijk over

Geen categorie

In maart heeft Workx de bedrijven BHS Verhuur en Rodijk Bouwmachines overgenomen. Met de overname bouwt Workx het vestigingennetwerk in het oosten van het land verder uit.

Workx neemt BHS Verhuur en Rodijk over

Bekende lokale en regionale merken die inmiddels zijn opgegaan in de nieuwe Workx organisatie zijn: Jaston Steigerbouw, Drentse Stalen Steigers, Hi-Reach, Dokter Steigerbouw, PR-verhuur, Cramo Nederland, AA-verhuur, Huurcenter, Steimach verhuur, Amarent Bouwmachines, Bollen Bouwmachineverhuur, en Roos verhuur. Daar zijn nu dus BHS Verhuur en Rodijk Bouwmachines aan toegevoegd.

BHS Verhuur
BHS Verhuur bestaat sinds 1990 en is gespecialiseerd in het verhuren van gereedschappen en machines voor vooral de bouw, industrie, en installatiebranche. Het bedrijf heeft vestigingen ten zuiden van Nijmegen in de plaatsen Cuijk en Boxmeer.

Rodijk Bouwmachine Verhuur
Rodijk, geleid door de broers Jan en Tonny Rodijk, is een familiebedrijf met een vestiging in Raalte. De onderneming is een zeer sterke lokale verhuurder met een breed verhuurassortiment. Met een vestiging in Raalte is een brug geslagen tussen de Workx vestiging in Rijssen en de nieuw te openen vestiging in Zwolle (verwachte opening in april).

Ambities
Twaalf jaar geleden richtte Arjan Jansen, directeur-eigenaar van Workx, Jaston Steigerbouw op. Jansen ontwikkelde een ambitieuze visie op hoe het bedrijf moest doorgroeien en een leidende positie kon verkrijgen op de Nederlandse verhuur- en steigerbouwmarkt. Sinds 2006 wordt in hoog tempo gewerkt aan het uitbreiden van het aantal vestigingen om een landelijk dekkend netwerk te kunnen bieden.

Reageer op dit artikel