nieuws

Viering en wedstrijd 50-jarig bestaan van de Bobcat

Geen categorie

Dit jaar viert de Bobcat-schranklader zijn 50-jarig bestaan. Een viering die overal ter wereld met evenementen wordt opgeluisterd. In Europa, het Midden-Oosten en Afrika organiseert Bobcat in de loop van 2008 een aantal evenementen. Verder werd een speciaal 50-jarig logo ontworpen om deze mijlpaal extra in de kijker te plaatsen.

Viering en wedstrijd 50-jarig bestaan van de Bobcat

Neil Woodfin, President, Bobcat EMEA, over de schranklader: “Vijftig jaar geleden bracht Melroe Manufacturing Company, de voorloper van Bobcat Company, een compacte frontlader op de markt die zich snel ontwikkelde tot de M-400, ‘s werelds eerste echte schranklader. De M-400 kreeg later de naam ‘Bobcat’ die een alom gerespecteerd merk werd en de start betekende van de industrie van compacte machines.”
“In de afgelopen vijftig jaar is de markt van de compactladers verder gegroei. In 2007 werd wereldwijd een omzet bereikt van meer dan 100.000 eenheden per jaar.

Wedstrijd 50-jarig bestaan
Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan, organiseert Bobcat een wedstrijd met als thema ‘Wat heeft Bobcat voor mij gedaan?’ waarbij klanten uit de hele EMEA-regio hun verhaal kunnen inzenden over de manier waarop de Bobcat-machines hen beter, doelmatiger en sneller lieten werken.
Enkele voorbeelden van de vele mogelijke onderwerpen voor de wedstrijd: de goede prestatie van Bobcat-machines bij een verhuur- of bouwbedrijf, of een groot project waarbij Bobcat-machines met succes werden ingezet. Alle inzendingen zijn welkom en worden best met foto’s, datums, namen (enzovoorts) geïllustreerd.

De wedstrijd ‘Wat heeft Bobcat voor mij gedaan?’ loopt van 1 maart tot 30 september 2008. Elke inzender zal een Bobcat-baseballcap ‘50-jarig bestaan’ ontvangen. Verder zullen mooie prijzen worden uitgereikt aan de maandelijkse winnaars van wie de verhalen op de website www.bobcat.eu kunnen worden gepubliceerd.

Reageer op dit artikel