nieuws

Vertikaal Transport uitgelicht in BouwMachines 3

Geen categorie

Deze week ontvangt de lezer het maartnummer van het vaktijdschrift BouwMachines. Ook deze uitgave bevat veel nieuws over bouwmaterieel.

Vertikaal Transport uitgelicht in BouwMachines 3

De redactie brengt binnen het thema Vertikaal Transport een test over de nieuwe Liebherr LTM 1400-7.1 telescoopkraan van BKV aan het werk bij de uitbreiding van de universiteit van Groningen, de roterende Manitou MRT 3050 met werkplateau van Vermeer Bouw uit Hattem op klus in Houten en Riel Rail Systems die een spoorladder vervangt met een hoogwerker. Bijzonder is de Komatsu D 375 bulldozer van Vink uit Barneveld die in Amsterdam slakken verzet.

Binnen de rubriek Sloop & Recycling onder andere Jager Sloop Infra en Milieu uit Midwolde die de watertoren van het psychiatrisch ziekenhuis in Wagenborgen sloopt en een Terex Fuchs MHL 350 D die bij Van Dalen in Moerdijk als Heavy Metal machine draait.

BouwMachines is het enige vaktijdschrift in de branche dat 16 keer per jaar naar de lezer verstuurd wordt; iedere maand en in de maanden april, mei, september en oktober twee keer. Het vaktijdschrift bevat iedere maand een test van een relevante machine en de rubriek Sloop & Recycling.

Reageer op dit artikel