nieuws

RB Kosteninformatie en KPD bundelen krachten

Geen categorie

Reed Business Kosteninformatie Bouw & Infra heeft met KPD Automatisering een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Op zeer korte termijn wordt een module ontwikkeld, waarbij een koppeling wordt gerealiseerd tussen de kostenbestanden van www.GWWkosten.nl en het softwareprogramma GwwCalc van KPD.

RB Kosteninformatie en KPD bundelen krachten

Gebruikers van GwwCalc kunnen met de kostengegevens sneller en efficiënter begrotingen en calculaties samenstellen en naar eigen inzicht aanpassen. Zij hebben op ieder gewenst moment de meest actuele data ter beschikking. Ditzelfde geldt voor de gebruikers van GWWkosten.nl. Kortom, een win-win situatie voor beide partijen. En goed nieuws voor iedereen die zich bezig houdt met GWWcalculaties!

Kosteninformatie
Reed Business Kosteninformatie Bouw & Infra verzamelt ruim 30 jaar kosten- en normgegevens voor de bouw-, installatie-, vastgoedbeheer- en infra-sector. Een team van 20 kostendeskundigen beschikt over een netwerk van alle relevante marktpartijen (leveranciers, adviesbureaus, aannemers en groothandels) voor uiteenlopende kosteninformatie. Dit netwerk, verspreid over heel Nederland, wordt dagelijks geraadpleegd. Hierdoor is de actualiteit van de kostengegevens gewaarborgd. Alle gegevens worden door dit team zorgvuldig getoetst en eventueel verder bewerkt. Met als resultaat: objectieve en actuele marktcijfers.

GWWkosten.nl
Op de site www.GWWkosten.nl van Reed Business heeft de gebruiker toegang tot actuele kostengegevens voor het berekenen van werkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw. Een groot pluspunt hierbij is dat alle cijfers zijn onderbouwd naar de directe kosten van arbeid, materiaal, materieel en onderaanneming. De gebruiker heeft hierdoor veel meer zekerheid bij het budgetteren en begroten en bespaart veel tijd. Ook kan men eenvoudig offertes beoordelen en alternatieven vergelijken. Uiteraard is de site voorzien van prima zoekfunctionaliteiten en wordt de data gedurende het jaar maandelijks up-to-date gehouden. De kostengegevens zijn ingedeeld volgens de RAW-systematiek.

Naast www.GWWkosten.nl voor de infra-markt, heeft Reed Business www.Bouwkosten.nl voor de bouwsector en www.BeheerEnOnderhoudkosten.nl voor de facilitaire markt.

Reageer op dit artikel