nieuws

Nieuwbouw Pon Equipment Arnhem

Geen categorie

Eind 2007 hebben de monteurs van Pon Equipment Arnhem het startsein gegeven voor de bouw van het nieuwe pand door de eerste paal de grond in te slaan. Sinds die tijd is bouwbedrijf Aan de Stegge druk aan het werk om er een prachtig onderkomen voor Caterpillar en Komptech van te maken.

Nieuwbouw Pon Equipment Arnhem

De keuze voor een nieuw pand was een noodzakelijke stap. Buiten het feit dat het huidige pand niet meer voldoet aan de professionele uitstraling van Pon Equipment, is ze inmiddels ook uit haar jasje gegroeid.

De vestiging wordt gebouwd op Industrieterrein Centrepoort in Duiven en heeft een totaaloppervlakte van 6450 vierkante meter. De twee werkplaatsen – één voor Caterpillar en één voor Komptech – nemen ieder 600 vierkante meter in beslag.
De overige ruimtes, zoals het magazijn, het kantoor en de overige facilitaire voorzieningen zijn voor gezamenlijk gebruik.

De nieuwe vestiging kan vanaf 1 mei 2008 worden bezocht. Op 13 en 14 juni 2008 wordt het pand officieel geopend. Pon Equipment nodigt iedereen uit om op die feestelijke dagen een kijkje te komen nemen.

Foto: nieuw pand in aanbouw.

Reageer op dit artikel