nieuws

Marcom Rijssen levert Portafill 2000 CT aan Mussche

Geen categorie

Aannemersbedrijf Mussche BV uit Staphorst heeft een nieuwe Portafill 2000 CT, compacte rupsmobiele zeef in gebruik genomen. De machine zal worden gebruikt achter de rupsmobiele breker van Mussche en als grondzeef.

Marcom Rijssen levert Portafill 2000 CT aan Mussche

Het bijzondere aan deze machine, die door Marcom sinds vorig jaar uit Noord-Ierland wordt geïmporteerd, is de zeer compacte bouw, gekoppeld aan een grote capaciteit.

De 2000 CT is op het werk 8,76 meter lang, 2,29 meter breed en 2,86 meter hoog. De tweedeks zeefbox van 1.850 x 2.590 millimeter kan naar keuze worden voorzien van een stavendek als bovendek of een vingerzeef- of gaasdek. Het onderdek kan met gaas of bijvoorbeeld een snarendek worden bespannen. De transportmaten zijn l x b x h: 6,15 x 2,29 x 2,97 meter. Het gewicht is 10 ton.

De capaciteit wordt bereikt, door de grote amplitude van de agressieve zeef: circa 1 centimeter. De machine is zeer geschikt voor het uitzeven van kleine tot grotere hoeveelheden grond, puin, asfalt, grind, slakken, zand en andere materialen. De machine kan ook goed worden ingezet achter mobiele brekers, bijvoorbeeld om de overkorrel uit te zeven.
Na het breken kan de machine gebruikt worden om het terrein op te schonen.

Aan de website van Marcom wordt momenteel gewerkt. Nadere informatie kan telefonisch worden opgevraagd. Tel.: 0548 – 51 80 80.

Reageer op dit artikel