nieuws

Case 921 E wint Excellence Engineering Award

Geen categorie

Het Amerikaanse tijdschrift Diesel Progress Magazine heeft – in de categorie wheel loaders – Case Construction Equipment de eerste Excellence in Equipment Engineering award toegekend voor de Case 921 E.

Case 921 E wint Excellence Engineering Award

Volgens Dave Wolf, marketing manager van Diesel Progress, heeft Case Construction Equipment de prijs te danken aan de uitgekiende constructie van de 921 E, die volgens Wolf exemplarisch is voor de hele Case productielijn.

“Aangedreven door een volledig elektronische, 11-liter Tier III-gecertificeerd Cummins motor, voldoet de 921 E maximaal aan de meest veeleisende standards. De robuuste 23 ton zware 921 E wiellader is de ideale machine voor zwaar werk in bijvoorbeeld steengroeven en voor aannemers die in de wegenbouw, commerciële of residentiële bouw, riolering, waterbouw en nutsvoorzieningen werkzaam zijn.”

De zaak Case 921 E werd geselecteerd als de beste wheel loader na een internetenquête onder meer dan 4000 lezers van het tijdschrift en bezoekers van de Diesel Progress website.

Reageer op dit artikel