nieuws

Aannemersbedrijf van Geemen kiest voor Heron

Geen categorie

Op vrijdag 14 maart was het zover: vier bedrijfswagens werden door Heron Autobedrijven geleverd aan aannemersbedrijf D. van Geemen & Zn. BV.

Aannemersbedrijf van Geemen kiest voor Heron

Dirk-Jan van Geemen, directeur bij D. van Geemen & Zn. BV: “We zijn erg blij met deze nieuwe aanwinsten voor het bedrijf. We hebben gekozen voor drie Volkswagen Transporters en één Volkswagen Crafter. Met name de Crafter is uitstekend geschikt om in te zetten bij storingen en calamiteiten.”

Jac Mooy, verkoopadviseur bij Heron Autobedrijven: ”Van Geemen heeft een juiste keuze gemaakt om voor deze bedrijfswagens te kiezen. De Volkwagen Transporter is een multifunctionele en degelijke bedrijfswagen. Bovendien kan de veelzijdige Crafter op elke specifieke vervoersbehoefte worden aangepast en is bovenal sterk in het grote werk”

Liebherr R 904 C
Voor van Geemen & Zn was het een dubbele feestdag, want er werd die dag ook nog een nieuwe Liebherr rupsgraafmachine R 904 C afgeleverd door Wynmalen en Hausmann. Dit is de eerste rups graafmachine uit de Van Geemen-vloot die uitgevoerd is met een dubbele knikarm, speciaal voor ondergrondse parkeergarages en damwandwerkzaamheden.

Reageer op dit artikel