nieuws

Pon Equipment levert 80 compacte machines aan Compact Rent

Geen categorie

Ook dit jaar zien zowel Pon Equipment als Compact Rent de compacte markt groeien. Om goed op deze ontwikkeling te kunnen anticiperen heeft Compact Rent voor 2008 een order van 80 compacts bij Pon Equipment geplaatst. In 2007 werden er ook al 60 machines aan Compact Rent geleverd.

Pon Equipment levert 80 compacte machines aan Compact Rent

Zowel de machines, als de leveringen en service daaromheen brachten beide partijen al vroeg tot het tot stand komen van deze overeenkomst. In 2008 zal Compact Rent tevens van Volvo compacte wielladers overstappen op de nieuwe H-Series compacte wielladers van CAT. Daar waar de groei in 2007 in de kleinere kranen zat, is er voor 2008 flink geïnvesteerd in de 7-8 tons klasse en de machines tussen de 3,5 en 5,5 ton.

De eerste tien machines zijn inmiddels al afgeleverd, terwijl de volgende serie momenteel in de werkplaats van Pon Equipment staat. Inclusief de nieuwe 80 machines zal de vloot van Compact Rent het aantal van 300 machines overschrijden.

Compact Rent is gespecialiseerd in de verhuur van compacte machines en kan door de geboden oplossingen de vraag ternauwernood aan. Met de aanschaf van deze machines en het openen van diverse nieuwe vestigingen kan Compact Rent haar activiteiten wederom verder uitbreiden.

Reageer op dit artikel