nieuws

Volvo ECR 88 plus voor Van der Jagt

Geen categorie

Pieter van der Jagt is begin dit jaar van start gegaan met het loon- en kraanverhuurbedrijf Van der Jagt in Wieringerwaard

Volvo ECR 88 plus voor Van der Jagt

.
Hij heeft voor een groot deel van de werkzaamheden van zijn jonge bedrijf een nieuwe Volvo ECR 88 plus aangeschaft. Hiermee heeft hij direct een primeur te pakken want het is de eerste verkochte ECR 88 plus in Nederland.

De plus van deze binnendraaier staat voor meer gewicht en nog meer vermogen dan zijn voorganger, de ECR 88. De ECR 88 plus draait soepel door het ‘load sensing’ hydraulisch systeem.

De machine wordt door Van der Jagt met name ingezet bij grond-, straat- en sloopwerk, bomen rooien, groenvoorziening en allround werk. De ECR 88 plus is voorzien van alle hydraulische functies zoals een sloopsorteerfunctie, slopen/trillen en een verlengde giek voor het maaikorven.

Reageer op dit artikel