nieuws

Tweede Werklust WG18E voor GMB infra West zuid bv

Geen categorie

Voor het uivoeren van werkzaamheden bij “De Opper” heeft Rengert van de Pol (GMB) samen met Andre de Rover (hoofd Technische dienst) en Hans Vlietland (machinist) een nieuwe Werklust WG18E wiellader met John Deere motor aangeschaft.

Tweede Werklust WG18E voor GMB infra West zuid bv

“De Opper” machine sorteert bruikbare stenen, maakt ze schoon, formeert ze in elk gewenst verband en pakketteert ze. Het bijzondere is dat de Werklust is uitgevoerd met een snelwisselsysteem van Verachtert welke tevens de extra hydraulische sluiting voor de stenenklem en de schudbak aansluit. Hans hoeft voor deze regelmatige aan en afkoppeling niet meer uit de cabine.

Op de foto bespreken Rengert van de Pol (GMB) en Martie Scherpenzeel (Werklust afbouw) het eindresultaat.

Reageer op dit artikel