nieuws

Oosterhof Holman kiest voor Caterpillar

Geen categorie

Pon Equiment BV heeft zes nieuwe Caterpillar machines afgeleverd aan Oosterhof Holman te Grijpskerk. Het gaat om drie mobiele kranen en drie hydraulische graafmachines.

Oosterhof Holman kiest voor Caterpillar

De mobiele kranen, twee Cat’s M 313 C en één Cat M 315 C, zullen gebruikt worden voor werkzaamheden in de wegenbouw, infra, riolering en reconstructies. Deze machines zijn allemaal voorzien van een variabel verstelbare giek en Verachtert kantelstukken, waarbij één met een draaikantelstuk.

Een van de drie graafmachines van het type Caterpillar 323 D is uitgerust met een variabel verstelbare giek en wordt specifiek gebruikt voor het zetten van damwanden. De ander twee Cat’s 323 D zijn verzien van een verlengde giek wat de baggerwerkzaamheden vanaf een ponton vergemakkelijkt. Deze gieken zijn in de werkplaats van Pon Equiment te Beilen tot 12 meter verlengd.

Reageer op dit artikel