nieuws

Merlo verreiker in blauw voor Elenbaas Staal

Branche

Verreikercentrum Midden Nederland leverde een nieuwe Merlo Roto 40.30MCSS aan Elenbaas Staal in Scharendijke. Elenbaas zet de Merlo in voor utiliteitsbouw.

Merlo verreiker in blauw voor Elenbaas Staal

De Merlo verreiker is door Verreikercentrum Middeen Nederland afgeleverd in de blauwe huiskleur van Elenbaas. De machine is uitgevoerd met een vorkenbord,  een jib met 2-tons lier, een uitklapbare werkkooi, een radiograaf en diverse werklampen. De TCVT-keuring is door TUV Nederland verzorgd.

Hydrostatische aandrijving met EPD standaard op Merlo verreiker

Verreikercentrum Midden Nederland leverde een nieuwe Merlo verreiker aan Elenbaas Staal in Scharendijke. Elenbaas zet de Merlo in voor utiliteitsbouw.

Elenbaas Staal zet de Merlo verreiker in voor utiliteitsbouw.

De nieuwe machines van Merlo hebben standaard hydrostatische aandrijving met EPD (Eco Power Drive). Dit verbindt de motor rechtstreeks met de transmissie. Ook regelt het automatisch het toerental bij optrekken en afremmen. Daarmee kan flink op brandstof worden bespaard, zegt de leverancier.

Het hydraulische systeem met Load-Sensing en Flow-Sharing technologie levert een opbrengst van 124 l/min. De hydropneumatische vering (EAS) geeft optimaal comfort bij verplaatsingen.

Reageer op dit artikel