nieuws

Merlo verreiker direct aan de bak bij Aannemersbedrijf Jansen

Branche

Merlo verreiker direct aan de bak bij Aannemersbedrijf Jansen

Verreikercentrum Midden Nederland leverde een nieuwe Merlo verreiker aan Aannemersbedrijf Jansen in Gaanderen. De Merlo Roto 40.25 kon na aflevering direct aan de bak op de bouw.

De Merlo verreiker is de eerste die Aannemersbedrijf Jansen in gebruik neemt. Verreikercentrum Midden Nederland leverde de machine met vorken, een gegalvaniseerde telejib en een jib met lier. Die laatste heeft een capaciteit van 2 ton, genoeg om allerhande bouwmaterialen op hoogte te brengen.

Afgestempeld 4 ton tillen

Om mensen op hoogte te laten werken, is gekozen voor de werkkooi met openklapbaar front. De machinist kan de machine ook op afstand bedienen met de radiografische bediening. Deze Merlo verreiker kan afgestempeld 4 ton tillen en heeft een mastlengte van 25 meter.

Meer over de Bouwbranche

Reageer op dit artikel