nieuws

VIDEO: Schaeff TL100 compacte wiellader voor Gebr. Kloens B.V.

Branche

Gebr. Kloens B.V. in Dordrecht heeft via de Kemp Groep in De Meern een nieuwe Schaeff TL100 compacte wiellader in gebruik genomen. Kemp leverde de Schaeff af met een brede bak, een puinriek en palletvorken.

VIDEO: Schaeff TL100 compacte wiellader voor Gebr. Kloens B.V.

De 5.800 kg wegende Schaeff TL100 wiellader wordt aangedreven door een Deutz Tier 4 Final-motor met een vermogen van 75 pk. Daarnaast beschikt de TL100 over een ruime cabine met twee deuren en schuifraam. De functie ‘rijden’ en een extra functie zijn eenvoudig te bedienen via de Joystick.

Krachtige hydrauliek voor Schaeff TL100

De dwars ingebouwde turbodieselmotor springt zuinig om met brandstof, zegt Kemp. Verder kenmerkt de Schaeff TL-serie zich door de krachtige hydrauliek en de hoge hef- en uitbreekkrachten. De machinist profiteert van de eenvoudige bediening, hydraulische voorsturing en de multifunctionele joystick voor intuïtieve bediening.

Foto's

Reageer op dit artikel