nieuws

Visser op herhaling met Hyundai HW 140 alleskunner

Branche

Visser Hoogeloon investeerde in een nieuwe Hyundai HW 140 mobiele graafmachine. Voor Visser een bekende machine; in 2016 kocht het al een nieuwe Hyundai HW 140. De machines zijn echte alleskunners, en worden dan ook breed ingezet.

Visser op herhaling met Hyundai HW 140 alleskunner

De nieuwe Hyundai HW 140 is alweer de zevende machine van dit merk voor Visser. De HW 140 bandenkraan is een veelzijdige machine. Visser zet hem, samen met de eerder aangeschafte HW 140, in voor grondverzet, sloop- en saneerwerken en bestratingswerk.

Hyundai rust de HW 140 uit met een 151 pk Cummins zescilinder. Die krachtbron voldoet aan Tier IV zonder gebruik te maken van een roetfilter.

Hyundai HW 140 royaal uitgerust

Visser Hoogeloon investeerde in een nieuwe Hyundai HW 140 mobiele graafmachine. Voor Visser een bekende machine; in 2016 kocht het al een nieuwe Hyundai HW 140. De machines zijn echte alleskunners, en worden dan ook breed ingezet.

Hyundai mag het huismerk van Visser genoemd worden. Het bedrijf schafte al 7 machines van Hyundai aan.

Een ruime, stille cabine en een luxe geveerde stoel bieden de machinist volop comfort. De Hyundai HW graafmachines voldoen aan de laatste technologische ontwikkelingen, zegt leverancier Evax. Zo is het 8-inch display middels een wifi-signaal te koppelen met de telefoon voor bijvoorbeeld navigatie. Tevens zijn de beide machines voorzien van het AAVM-camerasysteem. Hiermee kan een bovenaanzicht van de machine weergegeven worden, met alle objecten rondom de machine.

Evax heeft de Hyundai voorzien van voorzien van proportionele functies, brede banden, een cabineoverdruksysteem, extra ledverlichting en een Engcon tiltrotator.

Visser volop in ontwikkeling

Visser BV is volop in ontwikkeling. In de zomer van 2017 verhuisde men naar een grote locatie aan Stokkelen 31 in Eersel. Op deze locatie heeft het bedrijf meerdere mogelijkheden, zoals de opslag en verwerking van diverse grond- en reststoffen. Daarnaast is men nu volop actief in het saneren van asbest en renovatiesloopwerkzaamheden. De nieuwe Hyundai vormt dus een welkome aanvulling op het machinepark.

Reageer op dit artikel