nieuws

Kobelco SK85MSR en Bens 100R voor Van Etten

Branche

Loonbedrijf Van Etten uit Berkel en Rodenrijs heeft onlangs een nieuwe Kobelco SK85MSR en een Bens 100R in gebruik genomen via de Kemp Groep in De Meern.

Kobelco SK85MSR en Bens 100R voor Van Etten

De Kobelco SK85MSR is standaard compleet uitgerust. Onder andere met het Komexs machinevolgsysteem. Dat geeft een volledige inzage in hoe en waar de machine functioneert. Zaken als draaiuren, brandstofverbruik, locatie en de onderhoudsstatus zijn overzichtelijk te overzien vanachter de computer. Daarnaast zijn de standaard extra functies proportioneel te bedienen. Ook is de machine voorzien van een camera met geïntegreerd kleurenscherm.

Bens 100R

Bens 100R

De Bens biedt veel bedieningsgemak, zegt leverancier Kemp.

De Bens 100R heeft een laadvermogen van 1.000 kg en een eigen gewicht van 910 kg. Kenmerkend voor de Japanse machine is de uniek draaiende laadbak met hoge uitstort. De transmissie werkt hydrostatisch. De Bens kan uit de voeten in elk terrein.

Naast opbouwwerkzaamheden heeft Kemp de twee machines, volledig in de bedrijfskleuren van Van Etten, voorzien van belettering.

Reageer op dit artikel