nieuws

Doosan DX57W-5 is compact maar compleet inzetbaar

Branche

A&R infra in Nistelrode draait sinds kort met een nieuwe Doosan DX57W-5 mobiele graafmachine. Machinist Ben Wientjes is werkt met plezier op zijn nieuwe machine: ‘Hij lag gelijk fijn in de hand. Met deze bandenkraan ben ik enorm mobiel in mijn werkzaamheden, ook in de kleine ruimtes.’

Doosan DX57W-5 is compact maar compleet inzetbaar

De Doosan DX57W-5 beschikt over 360 graden draaivermogen. In combinatie met de zwenkgiek maakt dat de machine geschikt voor vele locaties. De Doosan heeft een extra groot bereik van ruim 6 meter. Dankzij de voorasvergrendeling beschikt de machine over een fors hefvermogen. Dat, met de goede gewichtsverdeling, maakt deze compacte machine heel breed en compleet inzetbaar.

Doosan DX57W-5 vraagt weinig onderhoud

Doosan DX57W-5 mobiele graafmachineAndere voordelen die de DX57W-5  volgens leverancier Staad biedt, zijn de flinke bodemvrijheid, het bedieningsgemak en het lage brandstofverbruik. ‘De DX57W-5 is ontworpen met het oog op weinig onderhoud met langere intervallen, zodat de machine een grote beschikbaarheid heeft’, zegt Staad.

De Doosan is voor A&R opgebouwd met onder meer een Engcon EC 05B tiltrotator, Groeneveld automatische centrale vetsmering EcoPlus, een hijsoog op de lepelsteel en ledwerklampen.

Reageer op dit artikel