nieuws

Kobelco SK85MSR-2PB voor de kleine ruimte

Branche

Loon- en Grondverzetbedrijf Bongers heeft een Kobelco SK85MSR-2PB rupsgraafmachine in gebruik genomen. 2PB staat voor 2 Piece Boom. De compact draaiende Kobelco, met de zwenkende en verstelbare giek, is bij uitstek geschikt voor het werken in krappe ruimtes.

Kobelco SK85MSR-2PB voor de kleine ruimte

De Kobelco SK85MSR-2PB is standaard compleet uitgerust. Standaard zijn onder meer extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn. Ook de luchtgeveerde en verwarmde stoel en de nieuwe generatie ROPS-cabine worden af-fabriek gemonteerd.

De door Hans van Driel geleverde SK85MSR-2PB weegt 8,5 ton en wordt aangedreven door een Isuzu turbodiesel, goed voor 42 kW. Het hydraulisch systeem heeft twee pompen met variabele opbrengst, plus een tandwielpomp. De pompopbrengst is maximaal 2 x 66 liter en 1 x 46 liter per minuut. De bakinhoud van de compacte Kobelco is 0,11-0,35 kuub.

Het iNDr geluidverlagende en stofwerende koelsysteem maakt de machine extra stil. Draaien kan in drie verschillende standen: H-modus, S-modus en ECO-modus.

Reageer op dit artikel