nieuws

Doosan DX225LC-5 SLR voor S.A.M. Schagen

Branche

S.A.M. Schagen in Zuidermeer investeerde in 2 nieuwe Doosan rupsgraafmachines. Anema leverde onlangs de eerste machine af: een DX225LC-5 SLR.

Doosan DX225LC-5 SLR voor S.A.M. Schagen

De Doosan DX225LC-5 SLR van S.A.M. Schagen zet zo’n 24,5 ton op de weegschaal. De machine wordt aangedreven door een Doosan DL06P 6-cilinder commonrail dieselmotor. De motor levert 124 kW, heeft geen roetfilter maar maakt wel gebruik van AdBlue. De pompopbrengst is 2 keer 207 liter.

CW4 snelwissel

S.A.M. Schagen in Zuidermeer investeerde in 2 nieuwe Doosan rupsgraafmachines. Anema leverde onlangs de eerste machine af: een DX225LC-5 SLR.

De cabine is luxe uitgevoerd, met verwarmde en luchtgeveerde stoel.

De DX225LC-5 SLR is uitgevoerd met een 850 cm monogiek en een 620 cm steel. De rupsplaten zijn 90 cm breed. Aan de giek zit een CW4 snelwissel. Anema leverde de Doosan met een 180 cm/900 liter AA graafbak.

V3 overdrukunit met CCU-signalering

Tot de uitrusting behoren verder slangbreukbeveiliging, een hydraulische lagedrukfunctie, proportionele bediening en een V3 overdrukunit met CCU-signalering. Ook beschikt de machine over automatische centrale vetsmering, een dieselvulpomp, extra werklampen, een treeplank en een zwaailamp.

De cabine is luxe ingericht, met onder meer een luchtgeveerde en verwarmde stoel. Climate control zorgt voor een aangenaam werkklimaat, een radio en camera ontbreken niet.

Reageer op dit artikel