nieuws

Lees hier de beste artikelen van 2017

Branche

Het jaar 2017 was voor de sector een bewogen en nieuwsrijk jaar. Op onze website en in ons blad heeft u er van alles over kunnen lezen.

Lees hier de beste artikelen van 2017

Op onze website hebben wij in twee delen een jaaroverzicht met opmerkelijke gebeurtenissen en ontwikkelingen in 2017 gepubliceerd. Dat overzicht vindt u hier en hier.

Daarnaast hebben wij de beste artikelen uit 2017 voor u gebundeld in een digitaal magazine dat u hier gratis kunt downloaden. Op die manier kunt u alles nog eens rustig teruglezen. Wij hebben geprobeerd een gevarieerde selectie te maken, en hopen dat u de artikelen zult kunnen waarderen. De artikelen in dit gratis digitale magazine, zijn andere artikelen dan in het jaaroverzicht op de website.

Download het gratis digitale magazine van BouwMachines hier.

Als u ook bent geïnteresseerd in achtergronden over en gebeurtenissen in andere sectoren, dan vindt u hier meer gratis digitale magazines. Deze zijn samengesteld uit de beste artikelen van zuster-titels van BouwMachines. Net als BouwMachines, worden deze vaktitels allemaal uitgegeven door Vakmedianet. De uitgeverij bestond in 2017 tien jaar.

Alle medewerkers van BouwMachines en Vakmedianet wensen u het allerbeste voor 2018.

 

Reageer op dit artikel