nieuws

Herdruk nodig voor BouwMachines december

Branche

Door een fout bij het drukken van BouwMachines moet de editie van december helaas opnieuw worden gedrukt. Abonnees ontvangen het gecorrigeerde blad zo spoedig mogelijk.

Herdruk nodig voor BouwMachines december

Door een technische fout zijn in het blad foto’s verwisseld. Het grootste gedeelte van de foutief gedrukte oplage hebben wij kunnen onderscheppen, maar dit is niet bij alle exemplaren gelukt. Daarom kan het zijn dat u eerder deze week een misdruk heeft ontvangen.

Onze abonnees krijgen zo spoedig mogelijk alsnog een juiste versie van het blad toegestuurd. De drukker zet alles op alles om het correcte blad vóór de kerstdagen bij u te hebben. Maar het is niet zeker dat dit lukt. Het kan zijn dat de bladen pas worden bezorgd in de week tussen Kerstmis en Oud en Nieuw. Wij vragen hiervoor op voorhand uw begrip.

Wij vinden het erg vervelend dat het uitgerekend is misgegaan met dit extra dikke nummer dat wij u in het vooruitzicht hadden gesteld. Daarom bieden wij u onze welgemeende excuses aan. Desondanks hopen wij dat u het blad ook dit keer met veel plezier zult lezen.

Het team van BouwMachines wenst iedereen alvast fijne feestdagen en een goed, gezond en succesvol 2018.

Reageer op dit artikel