nieuws

BouwMachines december extra dik

Branche

De december-uitgave van BouwMachines wordt extra dik. Met ruim 130 pagina’s wordt het zelfs een van de allerdikste edities die we ooit hebben gemaakt.

BouwMachines december extra dik

Met zijn allen hebben wij er hard aan gewerkt om een extra mooie uitgave voor u te maken. Op die manier willen wij het jaar 2017 graag in stijl afsluiten.

U kunt onder meer onze maandelijkse praktijktest tegemoet zien (de Doosan DX225LC-5), plus een multitest van vier voorassen en een traileras met extra hydrauliek. Daarnaast aandacht voor de hybride mobiele kraan van Spierings, een uitgebreid verslag van onze Kennisdag, en diverse artikelen over het thema onderhoud en revisie.

Ook vindt u in het blad een interview met een 86-jarige machinist die al zeventig jaar lang fulltime aan het werk is. Op de cover ziet u een hybride Kobelco Sk210HLC-10 graafmachine. Kemp Schalkwijk heeft deze als eerste in Nederland in gebruik genomen. Achterin het blad blikken wij terug op 2017. Dit alles is slechts een selectie, want u mag nog veel meer verwachten.

Omdat de december-editie extra dik is, was de verwerkingstijd langer dan normaal. Om die reden valt het blad niet op vrijdag 15 december, maar op dinsdag 19 december bij u in de bus.

Wij wensen u op voorhand heel veel leesplezier en inspiratie toe met onze laatste gedrukte uitgave van 2017.

 

Reageer op dit artikel