nieuws

Heuver dealer van PTG bandendrukwisselsystemen

Branche

Profile Tyrecenter Heuver en PTG-importeur De Factorij gaan nauw samenwerken in Noordoost-Nederland. Profile Tyrecenter Heuver wordt exclusief regiodealer van de PTG bandendrukwisselsystemen in Noordoost-Nederland.

Heuver dealer van PTG bandendrukwisselsystemen

De Factorij in Biddinghuizen is importeur van de PTG bandendrukwisselsystemen. Met die systemen kan de bandenspanning snel en eenvoudig aangepast worden aan de ondergrond. dat voorkomt beschadigen van de bodem.

‘De aandacht voor bodemdruk vereist meer flexibiliteit’, zegt Bertus Heuver, directeur Heuver Bandengroothandel. ‘Hoe lager de bandenspanning op het land, hoe beter voor de bodem. Voor rijden op de weg is een hogere bandenspanning vereist. Dat is op te lossen door te variëren met bandenspanning. Met de systemen van PTG die De Factorij importeert, kun je de spanning mechanisch verhogen of verlagen.’

Als exclusief regiodealer van De Factorij voor Noordoost-Nederland kan Heuver als bandenspecialist bij alle vragen over banden en bodemdruk snel en goed adviseren. ‘Deze samenwerking is een echte toegevoegde waarde voor beide. Met de klant als grote winnaar.’

Bandendrukwisselsystemen ook voor lager brandstofverbruik en minder slijtage

Paul Suidgeest, directeur van De Factorij: “Wij zijn verheugd met Profile Tyrecenter Heuver als exclusief dealer in Noordoost-Nederland. Samen kunnen we zóveel meer voor klanten betekenen. Om dit te onderstrepen, staan wij met een demowiel en actieve uitleg bij hen op de stand van de landbouwvakbeurs in Assen. PTG-bandendrukwisselsystemen zijn dé oplossing voor iedereen die regelmatig moet wisselen tussen land en weg. Het scheelt ook nog eens in brandstof en bandenslijtage.”

Reageer op dit artikel