nieuws

Riwal levert JLG hybride hoogwerker aan Xtra Materieel

Branche

Riwal heeft de eerste JLG hybride hoogwerker H340AJ afgeleverd bij Xtra Materieel, een machineverhuurbedrijf in Nederland. De nieuwe hybride knikarmhoogwerker van JLG verbruikt tot 30% minder brandstof.

Riwal levert JLG hybride hoogwerker aan Xtra Materieel

De JLG hybride hoogwerker H340AJ voor Xtra Materieel is de eerste hoogwerker van dit type die Riwal levert. ‘De nieuwe hybride knikarmhoogwerker levert krachtige prestaties met de voordelen van hybride efficiëntie. Hiermee kunnen ook klussen binnen aangepakt worden’, zegt Riwal.

Hybride hoogwerker zuiniger en stiller

Riwal heeft de eerste JLG hybride hoogwerker H340AJ afgeleverd bij Xtra Materieel, een machineverhuurbedrijf in Nederland. De nieuwe hybride knikarmhoogwerker van JLG verbruikt tot 30% minder brandstof. De hybride hoogwerker wordt aangedreven door vier onafhankelijke elektrische motoren. Een dieselgenerator levert de benodigde energie. De brandstofbesparing ten opzichte van een vergelijkbare, conventionele hoogwerker moet 30% bedragen. Ook is de H340AJ een stuk stiller dan een hoogwerker met dieselmotor.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen promoten

‘Xtra Materieel besloot te investeren in de JLG H340AJ via Riwal, omdat we milieu en kwaliteit belangrijk vinden voor onze klanten’, zegt Eric Westerhof, eigenaar van Xtra Materieel. ‘Daarnaast is het zeer belangrijk om maatschappelijk verantwoord ondernemen te promoten in deze industrie door te investeren in hybride machines. We hebben een uitstekende samenwerking met Riwal. Daar bouwen we op voort door te blijven investeren in materieel van JLG.’

Reageer op dit artikel