nieuws

Mercedes Actros SilverStar Edition op mobiliteitsRAI

Branche

Mercedes-Benz Trucks komt voor de Nederlandse markt met een unieke Actros. De Actros SilverStar Edition heeft een speciale striping en een aangepast interieur. Hij is tot en met 21 oktober te zien op de MobiliteitsRAI.

Mercedes Actros SilverStar Edition op mobiliteitsRAI

De Actros SilverStar Edition is geïnspireerd op de racehistorie van Mercedes-Benz. In het design zijn de Mercedes-AMG Petronas kleuren uit de Formule 1 terug te zien. Naast de zilver-groen-zwarte striping is een SilverStar Edition logo ontwikkeld dat bovenop de dakspoiler van de cabine prijkt. Met subtiele groene accenten op de zij-skirts en in de zwarte wielen, heeft deze Actros een unieke sportieve uitstraling. De SilverStar Edition wordt geleverd met de BigSpace of GigaSpace cabine en Bi-Xenon koplampen.

Exclusief interieur voor Actros SilverStar

In samenwerking met Cools Bekledingen heeft ook het interieur van de Actros een ingrijpende make-over gekregen. Naast de met hoogwaardig leder beklede stoelen zijn er diverse accenten aangebracht. Zoals groene stiknaden in de bestuurders- en bijrijdersstoel en een met leer bekleed dashboard en deurpanelen. Ook de driedelige mattenset is met een groene bies en het SilverStar Edition logo verrijkt. Om de beleving voor de bestuurder af te maken, wordt deze speciale Actros geleverd met een stoere, lederen SilverStar Edition chauffeursjas.

Verschillende vermogensvarianten

De Actros SilverStar is meer dan alleen een fraaie verschijning. De Mercedes-Benz truck wordt geleverd in verschillende vermogensvarianten, varierend van 350kW (480 pk) tot het meest krachtige topmodel met 460 kW (630 pk). Daarnaast is deze Actros uitgerust met de anticiperende cruise controle Predictive Powertrain Control. Ook Comfort package, Zichtpakket en Safety package met onder meer Active Brake Assist 4 en Side Guard Assist (‘dodehoek herkenning’) zijn standaard. Het interieur kent met onder meer een comfortbed met premium matras, een koelkast en ambiente interieurverlichting ook een rijke uitrusting.

Foto's

Reageer op dit artikel