congres

Branche

Infra Expo 2020

Thema: Infra

Soort congres: Beurs

Vakbeurs voor grond-, weg- en waterbouw, bouwmaterialen, civiele techniek en infrastructuur. Infra Expo wordt gehouden van 21 tot en met 23 april 2020 in Mecc Maastricht.

Infra Expo 2020

De beursorganisatie omschrijft Infra Expo 2020 als ‘een vakbeurs met een internationaal karakter voor bedrijven die Euregionaal hun kennis willen delen in de infrasector’. ‘De vakbeurs informeert niet alleen, maar biedt meteen alle gelegenheid om Europese problemen voor te leggen, oplossingen te vernemen en directe keuzes te maken. Dat levert zeker opdrachten op’, licht J.G.(Jan) de Klerk van Exhibitions Rotterdam International toe.

‘We verbinden partijen met elkaar, waardoor er niet alleen mooie opdrachten over en weer gegund zullen worden, maar waardoor er vooral ook (Europese) samenwerkingsverbanden zullen ontstaan, die voor een stuk broodnodige innovatie zullen zorgen.’

www.infra-expo.com

Reageer op dit artikel