congres

Branche

Bewust Veilig

Woensdag 20 maart 2019 is de derde editie van ‘Bewust Veilig’. 

Bewust Veilig

Tijdens de eerste editie werd op meer dan 2000 verschillende werklocaties van 125 bouw- vastgoedonderhouds- infra- en installatiebedrijven stilgestaan bij de veiligheid op de werkvloer. Vorig jaar is het aantal deelnemende organisaties al verdubbeld. Dit jaar willen we nog meer medewerkers, opdrachtgevers en ketenpartners bereiken.

Bouwend Nederland, Aannemersfederatie Bouw en Infra, Cumela, OnderhoudNL en Techniek Nederland hebben de handen ineen geslagen om jaarlijks, op de derde woensdag in maart, Bewust Veilig te zijn. De motivatie is dat iedereen aan het eind van de werkdag weer gezond en veilig naar huis moet kunnen en aan het eind van zijn loopbaan gezond en fit met pensioen. ‘Het is van het grootste belang om ongelukken en arbeidsongeschiktheid te voorkomen, én om faciliteiten te bieden zodat mensen duurzaam inzetbaar zijn en blijven. Dat is een gezamenlijk belang van werkgevers én werknemers’, aldus de organiserende partijen.

Reageer op dit artikel