congres

Branche

Reünie SOMA College 60 jaar

Reünie SOMA College 60 jaar

Het SOMA College bestaat 60 jaar en viert dit met een reünie.

Oudleerlingen, (oud)medewerkers en (oud)bestuurders zijn op zaterdag 29 september welkom om het jubileum mee te vieren.

Tal van machinisten, monteurs, straatmakers, vakmannen, landmeters en uitvoerders zijn in de afgelopen zes decennia door het SOMA College opgeleid. Een aanzienlijk aantal van hen wordt op 29 september in Harderwijk verwacht. Een reünie ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan trok tien jaar geleden 1.500 bezoekers. De organisatie mikt, onder invloed van social media, voor het komende jubileumfeest op een nog hogere opkomst.

Tien jaar geleden werd tijdens de reünie met tal van oude machines op het SOMA-terrein vooral teruggeblikt. Dit keer heeft de organisatie gekozen voor een blik op de toekomst door innovatieve en duurzame machineoplossingen voor het voetlicht te brengen. Maar bovenal is de reünie bedoeld als ontmoetingsplaats voor iedereen die in het verleden aan het SOMA College verbonden was.

De reünie wordt gehouden op zaterdag 29 september van 10.00 tot 15.00 uur. Meer informatie over de reünie is te vinden op www.somareunie.nl . Via deze site kunnen geïnteresseerden zich ook inschrijven.

 

 

 

Reageer op dit artikel