nieuws

Verhoeven exclusief importeur Auger Torque in Nederland en België

Ondernemen

Verhoeven is met ingang van 1 juni aangesteld als importeur voor Nederland en België van Auger Torque, producent van grondboren en toebehoren. Ook uitrustingsstukken als sleuvenfrezers en heggenscharen behoren tot het productgamma van Auger Torque.

Verhoeven exclusief importeur Auger Torque in Nederland en België

Verhoeven verkoopt de uitrustingsstukken van Auger Torque al meer dan 15 jaar onder de eigen merknaam VemaTec. In haar nieuwe rol als exclusief importeur gaat de organisatie de producten verdelen onder de originele merknaam: Auger Torque, in de welbekende blauw-gele kleurstelling.

Verhoeven onderhoudt door de jarenlange samenwerking een nauwe relatie met Auger Torque, dit betekent dat er specifiek maatwerk ontwikkeld kan worden.

Verhoeven Auger Torque

Bestaande dealers Auger Torque

De benoeming tot exclusief importeur in Nederland en België houdt tevens in dat Verhoeven de bestaande dealerstructuur in deze omgeving overneemt. De andere vertrouwde Nederlandse dealers: Barend Kemp B.V. (de Meern), Van den Heuvel (Werkendam) en de Belgische firma Becoma (Deinze) blijven in hun dealerrol actief, en nemen de Auger Torque producten vanaf heden af bij Verhoeven.

 

Verhoeven Groep

De Verhoeven Groep is al 60 jaar specialist in grondverzetmachines, rijwerk en uitrustingsstukken. Het bedrijf telt ruim 200 medewerkers verdeeld over drie vestigingen. Alle vestigingen hebben beschikking over een zeer uitgebreide voorraad en bieden het totale servicepakket door middel van professioneel uitgeruste werkplaatsen en een mobiele servicedienst.

Reageer op dit artikel