nieuws

Nieuwe Case CX750D is groter, sterker en sneller

Materieel

De nieuwe Case CX750D, de grootste en krachtigste graafmachine die Case biedt, is nog groter, sterker en sneller geworden. Met 512 pk, 335 kN opbreekkracht en 366 kN graafkracht is de CX750D een echte krachtpatser.

Nieuwe Case CX750D is groter, sterker en sneller

De nieuwe Case CX750D is ontwikkeld voor maximale prestaties, snelle cyclustijden en hoge productiviteit. De machine beschikt over extra opbreekkracht en snelheid dankzij de elektronisch geregelde hydrauliekpomp. Die heeft grotere kleppen, voor meer kracht en een betere respons. Het Case Intelligent Hydraulic System moet zorgen voor maximale efficiëntie, zodat brandstof gespaard wordt.

Case CX750D extra robuust gebouwd

De krachtbron in de Case CX750D levert 512 pk, voldoet aan Tier 4 Final en maakt geen gebruik van een partikelfilter. Regenereren hoeft dus ook niet. Een kortere giek en arm zorgen voor meer opbreekkracht en graafkracht. Giek, arm en onderwagen zijn extra robuust uitgevoerd voor het echt zware werk. De cilinders op de arm en voor de graafbak zijn groter, voor betere prestaties.

De machine kent drie werkstanden: Automatic, Heavy en Speed Priority. Onderhoud is vergemakkelijkt door de bredere treeplanken, zodat je beter bij de onderhoudspunten komt. Alle filters zijn bij elkaar gemonteerd. De hydrostatisch omkeerbare koelfan draait al naar gelang de koelbehoefte.

Luxe stoel en standaard camera’s

In de cabine tref je een luxe stoel met hoge rugleuning aan. Camera’s opzij en achter zijn standaard, de beelden zie je op een 7 inch beeldscherm. Dat scherm geeft ook alle belangrijke machineparameters weer, zoals brandstofverbruik, draaiuren en andere machine-info.

Foto's

Reageer op dit artikel