nieuws

Atlas 150W voor Dekkers (met video)

Materieel

Loonbedrijf Dekkers is al jaren een trouwe klant van Atlas. Dit keer koos het bedrijf voor een Atlas 150W mobiele graafmachine, die voldoet aan de emissie-eisen van Stage IV.

Atlas 150W voor Dekkers (met video)

Naast de nieuwe schone en zuinige Deutz motor (AdBlue) heeft de Atlas 150W een zwaardere draaikrans en is de onderwagen met 100 mm verlengd. De wielbasis is hierdoor van 2.500 naar 2.600 mm gegaan, wat de rijeigenschappen verder heeft verbeterd. De 150W kenmerkt zich verder door het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting.

Over Loonbedrijf Dekkers

Oorspronkelijk sinds 1914 actief in de agrarische sector en na 1977 begonnen met een grondverzettak, die in de loop der jaren flink in omvang is gegroeid. De hoofdactiviteiten bestaan uit agrarische en cultuurtechnische werkzaamheden, maar Loonbedrijf Dekkers houdt zich ook bezig met onder andere tuinaanleg, rioolsystemen en erfverharding.

Reageer op dit artikel