nieuws

CEO Cem Peksaglam verlaat Wacker Neuson

Geen categorie

Cem Peksaglam stopt in augustus van dit jaar als CEO van Wacker Neuson. De 49-jarige Peksaglam heeft te kennen gegeven zijn dan aflopende contract bij de machinebouwer niet te willen verlengen. Naar een opvolger wordt nog gezocht.

CEO Cem Peksaglam verlaat Wacker Neuson

Onder leiding van Peksaglam heeft Wacker Neuson een stevige groei doorgemaakt in de afgelopen jaren. Diverse nieuwe productiefaciliteiten zijn wereldwijd verrezen, waaronder een skid steer-fabriek in de VS, een generatorfabriek in Brazilië en een productiefaciliteit voor graafmachines in China, die binnenkort opent. Het aandeel Wacker Neuson is onder Peksaglam meer dan verdubbeld in waarde.

Peksaglam was in zijn functie als CEO verantwoordelijk voor onder meer de strategie, fusies en overnames, personeelsbeleid, juridische zaken, vastgoed, communicatie, relaties met investeerders en duurzaamheid. Daarnaast zwaaide hij de scepter over sales, service, logistiek en marketing.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels