nieuws

W&H levert tweede Liebherr L 580 bij Overslag Bedrijf Moerdijk.

Geen categorie

Recent leverde Wynmalen & Hausmann Hoogerheide een tweede Liebherr L 580 wiellader af bij Overslag Bedrijf Moerdijk. Deze machine werd in de bedrijfskleuren van de klant gespoten.

W&H levert tweede Liebherr L 580 bij Overslag Bedrijf Moerdijk.

De Liebheer L 580 van Overslag Bedrijf Moerdijk is voorzien van diverse opties, zoals automatische centrale smering van Groeneveld, Recamax L5 industriebanden, cabine overdruk van AE en een Orlaco camera met kleurenmonitor op de achterzijde van de machine.

Daarnaast heeft de L 580 zoals W&H Hoogerheide die leverde een Liebherr snelkoppeling voor het snel en eenvoudig uitwisselen van de standaardbakken, de hoogkiepbak en eventueel de veegbezem, alsmede de Holz-Knecht die af fabriek geleverd is om zo aanzienlijk meer kracht op de bakcilinder te verkrijgen dan reeds standaard aanwezig is. Dit laatste is met name geschikt om meer controle te krijgen bij het verladen van zware producten.

www.wynmalenhausmann.nl

Reageer op dit artikel